Categories
Blog

Lyceum Open Tenis Cup, un pas inainte

Liceul Teoretic Mircea Eliade, Liceul Miguel de Cervantes, Colegiul National Emil Racovita si Colegiul National Elena Cuza sunte cele patru licee care se vor lupta pentru titlul de anul acesta al competitiei Lyceum Open Tenis Cup.

Ziua a fost una plina pentru liceenii care s-au intalnit pe terenurile din incinta Arenelor BNR. Colegiul National Gheorghe Sincai s-a impus in primul tur in fata echipei Colegiului National George Cosbuc cu scorul de 6/0, 6/1 (meciul feminin) si 6/0, 6/0 (meciul masculin).

Tot in mansa inaugurala, echipa Colegiului National Mihai Viteazul a castigat in fata echipei Colegiului National Ion Creanga cu scorul de 6/1, 6/1 (meciul masculin) si 6/1, 7/5 (meciul feminin).

Echipa Liceului Teoretic Mircea Eliade, formata din Elena Ruse si Niculae Frunza, s-a calificat in semifinale dupa meciurile castigate in fata echipei Colegiului National Gheorghe Sincai, formata din Roxana Marin si Alexandru Mihailov, cu scorul de 6/1, 6/0 (meciul feminin) si 6/0, 6/3 (meciul masculin).

Echipa Liceului Miguel de Cervantes, formata din Cristina Roxana Mirea si Alexandru Georgescu, a reusit calificarea in semifinale dupa castigarea partidei in fata echipei Liceului George Calinescu, formata din Robert Ilie, Ana Radu si Alexandru Doicescu, cu scorul de 2/6, 3/6 (meciul maculin), 6/0, 6/0 (meciul feminin), 6/2, 6/3 (meciul de dublu mixt).

Echipa Colegiului National Emil Racovita, formata din Gabriela Duca si Ghenadie Popa, s-a calificat in semifinale dupa castigarea meciurilor in fata Colegiului National Mihai Viteazul, echipa formata din Petru Popescu si Laura Luca, cu scorul de 6/1, 6/1 (meciul masculin) si 6/2, 6/2 (meciul feminin).

Echipa Colegiului National Elena Cuza, formata din Teodora Ardeleanu si Tudor Hermeneanu, s-a impus in fata echipei Liceului Francez, formata din Laura Gougeon si Maxime Podeur. Echipa Colegiului National Elena Cuza a castigat cu scorul de 6/0, 6/1 (meciul masculin) si 6/1, 6/0 (meciul feminin).

Meciurile din semifinalele celei de a V-a editii a Lyceum Open Tenis Cup vor incepe maine, ora 09:00, la Arenele BNR din Bucuresti. Tot maine, din cauza prognozei de ploaie pentru ziua de duminica, se va juca si finala.

Tabloul de concurs, actualizat, poate fi descarcat aici (click).

Galeria de imagini din prima zi de concurs poate fi accesata aici (click).

Cei ce au timp sa isi faca program sa de-a o fuga pana la Arenele BNR maine, caci se merita. Din pacate, schimbarea brusca de program mi-a rapit placerea de a participa asa cum imi planificasem in ziua de duminica la finale, insa drumurile mele duc spre Medias spre turneul international de juniori de 18 ani.

Sper sa fie vreme frumoasa maine si felicit jucatorii, personalul liceelor implicat in mod activ si organizatorii inimosi pentru aceste zile frumoase de … tenis.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *