Categories
Blog

Lyceum Open Tenis Cup, intre castigatori si finalisti

La final de weekend si inceput de luna mai, OpenTenis si-a continuat initiativa si a trecut in albumul cu amintiri inca o etapa frumoasa a unui entuziasm pur si nebun pentru tenis a unor impatitimiti ce raman, asa cum am mai spus si-n trecut …?open pentrutenis.

Nu pot sa nu remarc … vremea ploioasa de afara apasa poate si mai mult asupra realitatii, caci intr-un segment in care competitiile sportive intre licee si / sau universitati raman o utopie politica salvata din cand in cand de eforturi individuale ale pasionatilor de miscare, copii au posibilitatea de a se bucura de un cadru curat, profesionist si aproape de zambetul lor nevinovat.

Felicitari !

Articol OpenTenis:

Meciuri stranse in semifinalele si finala celei de a cincea editii a Lyceum Open Tenis Cup. In finala s-au calificat Liceul Teoretic Mircea Eliade (cap de serie nr.1) si Colegiul National Elena Cuza (cap de serie nr.2).

In semifinale, echipa Liceului Teoretic Mircea Eliade, formata din Gabriela Ruse si Vlad Calin, s-a impus in fata echipei Liceului Miguel de Cervantes, formata din Cristina Roxana Mirea si Alexandru Georgescu cu scorul de 2/0, dupa ce Alexandru Georgescu a abandonat la scorul de 6/2, 4/2 in favoarea sa.

Cea de a doua semifinala a fost una foarte disputata, echipa finalista fiind decisa dupa meciul de dublu mixt. Gabriela Duca, reprezentanta Colegiului National Emil Racovita, a castigat partida in fata Teodorei Ardeleanu de la Colegiul National Elena Cuza cu scorul de 6/1, 6/1. In meciul masculin, disputat intre Tudor Hermeneanu (C.N. Elena Cuza) si Ghenadie Popa (C.N. Emil Racovita), victoria i-a revenit cu 6/2, 6/1 lui Tudor Hermeneanu, echipa finalista fiind decisa la meciul de baraj de dublu mixt, castigata de echipa Colegiului National Elena Cuza.

Finala a fost una dificila pentru ambele echipe. Intalnirea a debutat cu meciul de dublu mixt ce a fost adjudecat de Colegiul National Elena Cuza. Meciul feminin a trecut in contul Liceului Teoretic Mircea Eliade prin abandonul adversarului, iar meciul masculin a fost castigat in tie-break de catre Liceul Teoretic Mircea Eliade, cu 5/7, 7/6(3), 10/7.

Astfel, cu scorul de 2/1, Liceul Teoretic Mircea Eliade, avandu-l ca si capitan nejucator pe Marius Vladu, devine pentru a patra oara consecutiv castigatorul competitiei Lyceum Open Tenis Cup. Locul doi a fost ocupat de Colegiul National Elena Cuza, avand-o ca si capitan nejucator pe Silvia Negoita, iar locul trei a fost ocupat de catre Colegiul National Emil Racovita.

Fotografii de la finala, dar si de la tot evenimentul puteti regasi in stirea organizatorilor competitiei: OpenTenis.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *