Categories
Blog

Lorenzo a inceput show-ul…

Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca fratele meu a decis sa scrie si el pe blog si nu oricare, ci al lui personal. Cu ceva timp in urma imi spunea in stilul lui caracteristic ca se intampla aceleasi lucruri in tara, mai mult imi trimitea incurajari dupa ce citea articolele pe blogul meu. Pana intr-o zi cand m-a sunat si m-a rugat sa il ajut sa deschida si el o astfel de pagina virtuala in care sa scrie cate ceva.
Am fost blocat si sincer am crezut ca e asa de florile marului, zice si el sa se afle in treaba, dar iata ca m-am inselat, spre bucuria mea totusi. Sunt bucuros ca in primul rand scrie si el ceva, ca de cand il stiu a batut mingea de fotbal de la clasa I la ultimul an de liceu, nicio mustrare sau sedinta cu parintii in care ai mei erau pus si simplu bombardati cu plangerile nefacand-ul pe Lorenzo sa isi schimbe macar un pic principala activitate.
Pentru cei ce cu adevarat iubesc adevarul spus si altfel, va invit sa aruncati o privire permanenta la acest maestru inconfunadabil al show-ului, la randurile exprimate in “corner-ul” lui. O initiativa laudabila si sincer un izvor nesecat de binedispunere, iar cei ce il cunosc cat de putin stiu cu cine au de a face.
Fara doar si poate are insa dreptate in ceea ce scrie si astept sa il tina cureaua sa scrie macar un sfert din cate vorbeste, ca de va fi asa, veti pune fiecare blog-ul lui ca pagina de start a calculatorului.
Pana atunci, dati click pe http://popesculorenzo.blogspot.com/ si cititi ce a facut Nadal sau Blake, fratii Bryan sau dl Severin…TAREEEEE!
PS: la cat de talentat a fost, la cati arbitri de tenis a alergat cu racheta pe teren, la cate boacane a facut peste tot pe unde a fost, a ramas acelasi amuzant baiat ce spune fara frica ce are de spus. Bravo LAU!
Tot la capitolul noutati, am dat un search aceste zile prin web-ul autohton si sunt placut suprins ca promovarea “romanilor-sportivi-tensismeni” prinde culoare prin intermediul paginilor web sau a blog-urilor, amintindu-mi cu placere indemnul Coach’s Corner din primul post al anului in care incurajam astfel de initiative. Pe langa site-urile comerciale ale cluburilor sportive care si-au inmultit vizibil prezenta online, am descoperit si ceva site-uri de stiri si materiale tenisistice destul de interesante, aparute de curand :
http://www.opentenis.ro/
http://www.tenisromania.ro/
http://www.romaniintenis.blogspot.com/
Din pacate unele dintre ele sunt influentabile ca si continut ( si este o parere personala citind destul de mult o gramada de materiale si cunoscand destul de bine ceea ce se intampla in tenisul romanesc ), dar este totusi un pas inainte, necesar si binevenit pentru a putea sustine perfomantial sportul romanesc, rugandu-ma in continuare insa sa deschidem ochii la ceea ce exprimam pentru a promova exact si corect valoarea.
De asemenea, langa Raluca si Sorana si-a facut aparitia si Monica Niculescu pe un blog personal, de asemenea regasind-ul si pe Victor Hanescu:
http://monicaniculescu.blogspot.com
http://www.victor-hanescu.com
Cu drag,

One reply on “Lorenzo a inceput show-ul…”

salut
abia acum am aflat de siteul tau. iti multumesc pentru comentariu, dar referitor la ce ai spus, intr-un fel ai dreptate. nu are ce cauta o stire despre sorana cirstea pe blogul ralucai olaru, dar am publicat artocolul deoarece am vazut meciul undeva pe net si am fost extaziat de ce am vazut, sorana facuse un meci extraordinar, iar eu sunt un fan. nu am publicat articolul pentru imagine sau pentru a atrage vizitatori, pentru ca oricum nu intra multa lume.sincer nu imi vine sa cred ca abia acum aflu de blogul tau dar sunt incantat. o sa il citesc pe tot. daca vrei sa vorbim, idul meu este italiano8819@yahoo.com mi-ar face mare placere, mihai mehedintu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *