Categories
Blog

Living through the racket

Este povestea sportivei de origine romana Corina Morariu, fosta numarul 1 mondial in proba de dublu, performanta uriasa inregistrata inainte de a isi afla cel mai de temut adversar: leucemia.

Corina este castigatoare a probei de dublu la Wimbledon in anul 1999 si a probei de dublu mixt la Australian Open in anul 2001, fiind desemnata “Sony Ericsson WTA Tour’s Comeback Player of the Year in 2003” atunci cand a revenit in circuitul WTA.

“Multi dintre noi au fost binecuvantati sa duca vieti frumoase, dar cand ne uitam la barbati femei ce au castigat acest tip de batalie asa cum Corina a purtat, intelegem cat de surprinzator este spiritul uman si cat de importanta poate fi gandirea pozitiva.” – Billie Jean King

In cartea “Living through the racket” Corina Morariu dezvaluie drumul de a fi jucatoare de tenis la maximul capacitatilor sale, de a lupta cu viata si in ultimul rand de a isi re-examina cariera, casatoria si relatia cu familia.

“Punand in scris gandurile, sentimentele si experienta intr-un mod onest a fost un proces descurajator si competitiv, dar este speranta mea ca oamenii vor fi capabili sa imi relateze povestea la un nivel intim. Cu totii parcurgem greutati in viata, dar tot ce am dorit a fost sa impartasesc increderea mea ca adversitatea poate duce la schimbari si transformari pozitive in plan personal.” – Corina Morariu

Detalii despre Corina Morariu le puteti gasi aici. Daca cunoasteti mai multe despre activitatea sportiva a Corinei sau pur si simplu despre omul Corina Morariu, puteti lasa cateva randuri prin intermediul comment-urilor.

Cei interesati pot cumpara cartea “Living through the racket” de la editura Hay House. Detalii aici.

Cu drag,

Foto: HayHouse.Inc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *