Categories
Blog

Intalnirea de 10 ani

Duminica trecuta am fost martor ocular la ceea ce credeam ca e inca una din glumele unui bun prieten. Prins cu meciurile pe echipe la Campionatul National am neglijat constant apelurile primite pana la un moment in care am zis “hai sa merg sa beau un suc”. Si nu mare mi-a fost surpriza sa ajung la fata locului unde la o ditamai masa erau insirati aproape toti fostii colegi de clasa si, bineinteles, doamna diriginta.
Pur si simplu am inganat ceva rapid injunghiind cu privirea prietenul pus pe harta:”pai credeai ca glumesc mister coach?” si am reusit sa fac cativa pasi inainte pentru a saluta pe fiecare. Trebuie sa mentionez ca tanar fiind am emigrat ca unt tzigan dornic de cultura de la liceul teoretic Octav Onicescu la liceul cu program sportiv Emil Racovita undeva in trimestrul trei al anului trei, astfel ca in poza urmatoare gasiti colegii primului liceu:
Si intrebarea e: care sunt eu? Ca sa nu pierdeti timpul cel ce nimereste “micul tzigan sportiv” primeste un Mc Flurry in secunda doi a intalnirii cu mine.
Cu drag,

10 replies on “Intalnirea de 10 ani”

@jamaik
hotarasta-te si specifica mai exact al catelea
@vali margarit
ce rand?
@serj
Oare? se poate si o locatie mai exacta de exemplu: al catelea?

Damn…

Ma gandeam al 5-lea de la dreapta la stanga, randul de sus.

Deci cred ca am pierdut 🙂

PS: aveai inceput de plete, ori mi se pare :))

offf nu stiu pe sus :D:D:D cred…:P:P
asa mic erati la liceu?:D:D:D
stiu clasa aia 😛 credk acolo invat eu 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *