Categories
Blog

In sfarsit …

… a venit si ziua debutului reformei in tenisul romanesc ( la rece vorbind ) a noii guvernari in acelasi timp cu primele mingii lovite de tricolori pe taram suedez. Aparent un simplu meci, in spate insa un punct nevralgic situat intre doua tabere gata de harta constituie agenda prezentului in tenis asa cum poate multi il vad, dar putini il stiu. Ceea ce e insa si mai dificil e divizarea vizibila in interiorul taberei puterii ce mocneste aprins pana la scanteie, un moment ce poate fi atat de aproape sau atat de departe. Depinde de finalul intalnirii din aceste momente pentru a putea demara proiecte ulterioare “in liniste” sau de a incepe suita piedicilor si a tam tam-urilor dupa cele aproape sase luni de gratie oferite de Ion Tiriac. Dar sa asteptam …
In sfarsit insa imi indrept atentia asupra open-ului romanesc de saptamana viitoare: Luncanu a primit unda verde in fata viitorului, un wild card primit in ordinea prioritatilor trecutului tocmai acum si nu atunci, amanunte insa ce se pierd in negura timpului. E bine ca e si asa totusi, sperand ca de obicei sa reinviem ceea ce acum pare speranta natiunii prin prisma cui?
Update: asa cum ma asteptam in tribuna sustinatorilor Romaniei se afla si opozitia, Ilie Nastase si Aurel Munteanu fiind doar doua din numele declarate impotriva, in timp ce de acasa Tete Haradau este privat de jucaria ultimilor ani. Sper insa ca toti trei sa aplaude pentru Romania si munca baietilor si mai putin de suprafata.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *