Categories
Blog

Ghicitoare…

Dragii mei,

A venit vremea sa ne destindem cu o ghicitoare, iar pana ne auzim aveti de deslusit ceea ce veti vedea in poza. Cel ca va nimeri realitatea si anume cam cate zile sunt de cand situatia din poza persista va primi un suvenir. Cel ce va nimeri exact daca este fata sau baiat, antrenor sau jucator, arbitru sau oficial, camera de jucator sau antrenor, arbitru sau oficial sau orice…va primi si altceva.

Ne auzim probabil in doua zile, pana atunci voi fi pe drumuri cu destinatia Sao Paulo,

Distractie placuta si… bafta!
PS: pentru ca azi este 8 Martie, pentru toate fetele, domnisoarele, doamnele, mamele un sincer: “La Multi Ani!”

Cu drag,

3 replies on “Ghicitoare…”

Din cauza ca n-ai restrictionat in nici un fel,posibilitatea de a participa la ghicitoarea propusa de tine,m-am facut cu un suvenir (sper sa nu fie un tantar purtator de febra galbena )si chiar si de bonusul… altceva,pentru ca am un deja-vu,nu numai a camerei hotelului Yacht y Golf Club Paraguayo,pe care am vazut-o si in 2005 si in 2007,dar si a ordinii impecabile,pe care o pastreaza tanarul,cu care din mai 2007,am impartit multe camere de hotel de pe aproape toate continentele si in urma vizitelor noastre,sindicatul “housekeeping” de pe intreg mapamondul l-a trecut pe lista neagra.Vad ca si in America de Sud a vrut sa nu se dezminta!

stiu stiuuuuuuuu…ieeeeeeeeee intelegeti dvs k m-am prins:)))…acum vreau suvenirul=))dar s nu fie un negru:)))…

Nu trebuia sa iasa asa dar asta este.Poate nu o sa mai aveti ocazia asta sau asa vreau sa cred.A avut de la cine sa invete (Daniel).Dar nu aduc nici un repros prin asta are timp sa invete,ca doar ,din greseli se invata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *