Categories
Blog

G-Day “Meciul de tenis de 24 de ore”

“24 heures du Mans” in traducere directa inseamna cursa de 24 de ore de la Le Mans, eveniment sportiv de care majoritatea ati auzit fara indoiala.

Mi-a venit in minte aceasta asociere cu un eveniment sportiv ce va fi organizat in Otopeni, Romania si care mi-a starnit curiozitatea prin denumire in primul rand. Si in al doilea rand, fara a il lauda pe organizator, am siguranta ca va fi inca un eveniment deosebit care are nevoie de un singur ingredient esential pentru a fi reusit. Participa si tu si vei vedea de ce!

“Power your experience” la Power Tenis Otopeni suna provocator. Iata si despre ce este vorba:

Dragi iubitori ai tenisului !
Nu trebuie sa fii un performer in tenis pentru a savura gustul victoriei !

Te invitam in weekend-ul 13-14 Aprilie 2013 la un eveniment unic in tenisul romanesc: 24 h de TENIS NON-STOP, organizat de HEAD ROMANIA in incinta bazei de tenis POWER TENIS OTOPENI !

2 echipe, intitulate reprezentativ, se vor confrunta in batalia de 24 h sub titulatura INSTINCT versus SPEED, care vor avea in acelasi timp ocazia sa testeze noua tehnologie GRAPHENE a rachetelor HEAD !

Astfel, daca iubesti tenisul si vrei sa fii parte activa a acestui eveniment, acceseaza pagina dedicata a site-ului organizatorilorHEAD G Day (head-sport.ro/g-daysi completeaza formularul de inscriere pana la data de 11 Aprilie 2013.

Vei fi asteptat cu:
– premii speciale
– party
– tenis non stop

Interesant si palpitant, trebuie sa recunosc inainte de a termina articolul. Asadar, ne vedem acolo.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *