Categories
Blog

Eliade invingatoare

Ultima zi de intreceri la Lyceum Open Tenis Cup, un liceu invingator, un liceu invins, premii, bucurie … asa e in tenis:

“Liceul Mircea Eliade a urcat de 2 ori pe podium la cupa liceelor la tenis, Lyceum Open Tenis Cup. Echipa 1, formata din Elora Dabija si Dumitru Neaga a fost desemnata castigatoare la aceasta editie a concursului, iar locul 3 a fost adjudecat de cea de a doua echipa a aceluiasi liceu, formata din Vivian Iordache si Victor Benea.

Finala impotriva echipei Colegiului National Emil Racovita nu a fost deloc una usoara, meciurile intinzandu-se pe o perioada de aproximativ 5 ore. Nu numai adversarii le-au dat de furca jucatorilor, ci si soarele care nu a incetat sa bata pe parcursul meciurilor.

Elora Dabija a fost cea care a trecut in contul Liceului Mircea Eliade primul punct. Aceasta a invins-o pe reprezentanta Colegiului National Emil Racovita, Isabela Borovina, in 2 seturi, cu 6/0, 6/3.

Meciul dintre Robert Coman de la Colegiul National Emil Racovita si Dumitru Neaga de la Liceul Mircea Eliade a adus echilibrul in finala Lyceum Open Tenis Cup, acesta fiind castigat cu 6/3, 6/1 si, ducand totodata scorul la 1/1 pe echipe.

Meciul decisiv, cel de dublu mixt, a fost unul absolut senzational, spectatorii fiind martori la schimburi de mingi demne de orice meci profesionist. Scorul de 6/4, 6/4 in favoarea echipei Liceului Mircea Eliade i-a adus acesteia nu numai castigarea partidei, cat si a competitiei, aparandu-si cu deminitate titlul cucerit anul trecut, tot sub ?bagheta? antrenorului Marius Vladu.

Finala mica s-a desfasurat intre echipa Liceului Bilingv Miguel de Cervantes 2 si cea de a doua echipa a Liceului Mircea Eliade. Intalnirea dintre cele doua echipe a fost finalizata in favoarea Liceului Mircea Eliade, atat meciul de simplu fete, cat si cel de simplu baieti fiind castigate de reprezentantii acestuia, Victor Benea si Vivian Iordache, in fata lui Alexandru Georgescu si Georgiana Voicu cu scorul de 6/2, 6/3, respectiv 6/2, 6/2.

Premiile le-au fost inmanate castigatorilor de catre presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, vicepresedintele FRT, Razvan Itu si de cunoscutul antrenor Aurel Segarceanu. Pe langa premierea echipelor clasate pe primele patru locuri, au fost acordate premii speciale de catre SportLocal.ro si OpenTenis.ro , celor mai buni jucatori. Astfel, cei mai buni jucatori ai competitiei au fost desemnati Elora Dabija (liceul Mircea Eliade) si Robert Coman (liceul Emil Racovita).”

Felicitari tuturor,
Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *