Categories
Blog

Echipe. Pregatiri. Decizii

M-am amuzat copios la antrenamentul baietilor, riscand si cate un zambet la antrenamentul fetelor, amanunte infime ce au aparut in plus fata de anul trecut. Hey, e totusi un plus si nu un minus, trebuie sa recunoastem. “Asta nu e coach!” aproape ca a fost scos la iveala de pe buzele lor. Probabil ca m-am defectat.
Aceasta noua editie a nationalelor a adus cu sine mult mai multe incertitudini si probleme de rezolvat, dar pana la urma guvernul a cazut la alta echipa, deci e loc de mai bine macar la mine in ograda. Daca vreau. Si culmea ca intr-acolo ma indrept. Am trecut demult de abc-ul miscarilor de culise, asteptand si acum copia xerox a deciziei Comitetului Director cu privire la schimbarea unor paragrafe cruciale ale regulamentului. Intarzie sa vina, macar eu asa ma amagesc. Probabil insa transparenta este un fel de transpiratie asiduua in momentele de cumpana, intelegand tacit ca unde fierbe nu trebuie sa bagi nasul, ajunge doar sa privesti ca trecator cum telefonul fara fir schimba soarta tenisului.
Si uite ca am ajuns din nou la mantinela aproape de sportivi,? vijelia din atmosfera ce s-a napustit azi in Bucuresti indreptandu-mi atentia spre capitole mult mai importante: pregatirea sportivilor, asistenta sportivilor, bucuria alaturi de sportivi. Conteaza ca greselile trecutului sunt compensate in prezent pentru a mai spala din pacate asa cum se intampla la Prof Sandulescu ce cere si i se aproba dupa ce a cerut si i s-a refuzat? Pentru soarta tenisului da, pentru echipa pe care o conduc nu. E timpul sa ma bucur alaturi de ei, ajunge stress-ul trecutului.
Zambetul sportivilor a coexistat aproape simultan cu vijelia naturii undeva in trecutul apropriat, stergand ridurile de suparare provocate de paradoxurile VOITE ale sistemului. Sunt echipe si automat si pregatiri. De asemenea urmeaza deciziile. Ele sunt simple: hai sa jucam!
PS: Multumesc fetelor din echipa si baietilor. Sunt de nota 20 si sunt mandru de ei. Cu multumiri speciale echipei tehnice, ca de obicei voluntari-benevoli ( in timp ce cei de drept ingrasa porcul la alte echipe, sa spunem elegant cam in asemenea hal deocamdata ) si Andreei Iova, mereu mi le-a servit la obiect. Si a avut dreptate.
Cu drag,

2 replies on “Echipe. Pregatiri. Decizii”

La sfarsit de antrenament am avut un meci de fotbal: seniori vs. old players. Cine au castigat? Old Players!!! A fost ceva de genu Romania vs. Serbia. :)) eu am dat 2 goluri!

Bine ca am jucat un minifotbal pe terenul de tenis, ca cine stie ce mai spune Comitetul Director daca citeste printre randuri si decide pe contravoce: Testo, atacant la nationala?
Cat despre seniori, au o scuza: basica de joc era un pic prea incomoda pentru "jeu de gambe" al lor cei invatati cu tehnica lovirii basicii mai mici si galbene 🙂
Asadar, traiasca oldboys cu inceput de burta, ca pana la urma nu numai vinul devine mai bun pe timp ce trece :))))
A fost insa fun. Extrem de fun.
PS: vezi Testo sa nu primesti de la abc-ul tehnic al tenisului vreo oferta de inaintas-inainte, ca are grija Comitetul Director sa fie legitima. Te descurci insa cu viza medicala, aicea e o alta chichita.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *