Categories
Blog

Day I – victorii pe linie, un avantaj si frig permanent



… continuare de pe Olimpia Tenis …
… si asta o spun pentru ca totusi la un asemenea eveniment organizarea putea fi eficientizata mai mult sau cel putin atat cat sa permita ca lucrurile de care un sportiv are nevoie sa existe. Accesul la restaurantul unde se mananca la pranz si seara este oarecum dictat de legea junglei bucurestene, un lucru la care inca nu se gaseste o solutie. Despre ce e vorba: in baza principala exista un mic restaurant cu cateva mese ce ar fi putut teoretic deservi participantii la acest turneu, insa o alta locatie a fost aleasa. Restaurantul cu pricina este minunat, mancarea de asemenea, dar accesul la el este … o fuga continua de frica masinilor. Pentru a putea ajunge sa mancam, trebuie traversata o sosea cu numai putin de doua benzi pe sens de drum, deci patru in total, iar in apropierea acestei locatii nu exista nici urma de trecere de pietoni. Pare ciudat, pare bizar sau cum vreti sa spuneti, dar siguranta sportivilor si a antrenorilor poate fi pusa la incercare. Minunat este insa ca subsemnatii ne numim sportivi si stim ce inseamna sprint pe cativa zeci de metri.
In rest, parerea unanima este ca totusi se putea mai mult de la un asemena eveniment.
O zi normala de turneu s-a incheiat, insa destul de grea, datorata in principal de starea greoaie a terenului si de frigul ce a intrat la oase temporar, pentru ca cel putin eu m-am miscat cateva zeci de minute cu Ema, iar sportivii au avut meciuri.
Meciul Emei s-a intrerupt la un scor favorabil din cauza ploii care incepuse sa cada marunt, dar si din cauza intunericului, astfel ca maine programul a fost usor ajustat cu continuarea Emei programata al doilea meci de la ora 9. Restul programul zilei de maine ( cel initial ) include turul al II lea al baietilor la simplu si primul tur de dublu al fetelor, in rest pregatire si odihna cat se poate.
Seara s-a asternut in Bad Hogastein si parca demult nu a mai fost asa o zi lunga si plicticoasa, dar maine e noua zi cu doua meciuri destul de tari la baieti ( cel al lui Robert cu fav II Stebe Cedrick in special ), dar si amandoua meciurile de dublu si continuarea de asta seara.
Cu drag,

One reply on “Day I – victorii pe linie, un avantaj si frig permanent”

Copil zici ca este arnold inconjurat de fete si pregatindu-se de lupte!asta ce fac fetele este un dans din aceasta regiune coach?bah frumoasa poza aia cu norii dar unde a-ti jucat frate in virful muntelui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *