Categories
Blog

Bilet spre Melbourne Park

Calificarile juniorilor la Australian Open s-au terminat tarziu in dupa amiaza acestei zilei, doar unul singur dintre cei 2 reprezentanti ai nostri obtinand calificarea pe tabloul principal.

Acesta este Darius Bragusi care a reusit sa invinga in cele 2 meciuri ale zilei, dupa aproape 7 ore de joc cumulat, favoritul 2 al calificarilor (loc 25 ITF!!!) si favoritul 11, un indian mai tanar cu un an, insa extrem de inteligent in joc. Cu urcusuri si coborasuri in joc, cu crampe si ambitie, pe un soare torid si aproape 35 de grade, Darius si-a obtinut meritat biletul spre Melbourne Park.

In proba fetelor, din pacate, Ingrid Radu a pierdut in turul calificativ de la favorita 2, o sportiva mai tanara cu 3 ani ca ea. Meciul a fost disputat pe parcursul primelor 2 seturi, in al 3 lea insa Ingrid a cedat destul de categoric, desi cu aceasta sportiva jucase intr-un meci al tabloului de consolari din Traralgon. Sperantele raman pentru Lucky Loser sau tabloul de dublu in ceea ce o priveste.

Maine este zi libera in randul juniorilor, nu insa si pentru antrenamente. Desigur, in limita posibilitatilor, se va merge in galeria romanilor pentru meciurile de simplu (Simona Halep) sau de dublu ale senioarelor noastre.

Din Melbourne,

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *