Categories
Blog

AG din 30.04.2014

Am constatat ca articolele scrise de mine ajung sa fie citite de conducerea FRTenis, lucru ce ma bucura. In acelasi timp informarea la zi despre activitatea executivului si a conducerii FRTenis este perceputa ca un act de monitorizare, lucru ce ma intristeaza. Am primit feedback-ul.

A mai trecut o Adunare Generala peste mine, iar asta poate fi si bine si mai putin bine.

Tragand linie peste o zi schimbatoare dpdv meteorologic, am inteles preocuparea conducerii actuale de a arata cu degetul conducerea anterioara printr-un demers continuu intr-un cadru oficial validat de 25% din membrii cu drept de vot. Nu sunt in asentimentul celor intamplate, dar asta e o altfel de poveste in care am dreptul sa cred.

Si nu in ultimul rand,
am primit o eticheta de care nu ma voi stradui sa o schimb. Sunt parte a unei echipe ce a condus activitatea comuna a membrilor federatiei si mai putin un pion al unui mecanism parsiv, iar asta e capitol ce oricat de mult va fi denigrat va ramane intact si nepatat.

Voi scrie si pe viitor. Acid si critic. Intelegand ca uneori pot exista si motive de lauda.

Cu drag,

3 replies on “AG din 30.04.2014”

1.Este trist cand vezi o Adunare Generala cu doar 60 de participanti din 244, fara sa poti da vina pe opozitie ceea ce inseamna ca indiferenta sau poate resemnarea este la nivel maxim;
2. O treime din timp a fost alocat refularilor vis-a-vis de mpg care si-a permis sa puna la punct un sistem de turnee de tenis pe care actualii ar fi vrut sa puna mana sau cel putin sa isi traga procent din incasari doar pentru ca sunt incapabili sa inteleaga fenomenul;
3. Este curios cum se poate veni cu propuneri de tot felul din partea unor membrii ai diverselor comisii fara ca acele propuneri sa fi fost, in prealabil, discutate in respectivele comisii. Se poate trage concluzia ca acele comisii sunt doar de forma.
Pe scurt am venit ca sa avem de unde sa plecam.
Si mai pe scurt as dori sa spun, desi imi pare rau, ca haosul este deplin si mare.

A trecut, repet, inca o Adunare Generala a FRTenis peste mine. La fel si pentru dumneavoastra. E timpul sa ne apucam si de treaba.

PS: Pentru cei anonimi care considera ca in spatele ‘comment’-ului de mai sus este Eugen Ganescu, si el parte a echipei de lucru din perioada 2009-2013, se inseala in proportie de 100% 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *