Categories
Blog
Auziti aici motiv de demisie al unui director de marketing dintr-o federatie sportiva din Romania:
?(…)Precizez ca reactia mea nu este una de lasitate in urma ultimelor scandaluri de presa alimentate de interese personale, ci de faptul ca am fost jignit si apostrofat in incinta Centrului National de Tenis de catre asa numitul ?antrenor? Mihai Zacopceanu, de fata cu alti angajati ai FRT si alte persoane care se aflau in zona in momentul respectiv…? ( FRT website )
Subsemnatul demisionar este Cosmin Hodor si a demisionat se pare zilele acestea din fruntea departamentului marketing din cadrul Federatiei Romane de Tenis. La scurt timp de la demisia lui Nasty pe motive altele decat obligatiile sale fata de FRT, iata ca acelasi tipic il intalnim si la juniorul Cosmin. In amandoua cazurile se arunca cu praf in ochii oamenilor aducand ca argumente motive hilare, desi cel putin personal consider ca acesti doi oameni sunt o parte din cei ce au schimbat la fata un pic imaginea tenisului romanesc in ultimii ani si asta in bine. Raman socat de ceea ce se intampla acasa si observ cu stupoare ca caracatita isi face treaba si decapiteaza rand pe rand din functii pe cei ce intr-un fel sau altul nu sunt raspunzatori direct de ceea ce se improsca in presa.
Draga Cosmin, daca demisia a intervenit datorita atitudinii asa zisului antrenor cum spui tu, iti recomand cu putere ca data viitoare sa ai sange in ventuza si sa faci ca zidane aplicad una bucata in okarina stimabilului antrenor, un specimen aflat in contradictie permanenta cu valoarea si ceea ce se numeste performanta. Daca nu stiai este unul din membrii cu drepturi depline al unei celule revolutionare ce incearca puciuri sportivo-adiministrative alaturi de alti comandanti, o organizatie doritoare de functii ce se ascunde in opozitie asteptand ca ziua cea mare sa vina, planificand de mult timp strategii prin tot felul de camarute sau parcuri bucurestene.
Pentru un astfel de revolutionar majoritatea celor ce petrecem o viata pe terenul prafuit de zgura ne numim mucosi sau antrenori de mana a doua, iar mai nou avem o denumire originala acordata de unul din camarazii de lupta si anume braconieri. Ce naiba Cosmine, cum poti sa iesi cu un asemenea comunicat in fata noastra declarand ca ai fost nevoit sa demisionezi datorita atitudinii unui om ce jigneste tot ceea ce inseamna valoare? Daca asta este motivul, ma luminez la fata si ma bucur ca ai demisionat, esti prea moale pentru a schimba ceva daca un nimeni iti spune orice ce nu este demn de luat in seama.
Astept insa sa publici pe site adevararul motiv si nu cred personal ca este legat de episodul Sibiu, mai degraba este ca te-ai cam saturat sa te muste de partea dorsala fiecare specialist ce crede ca are dreptate dand cu pumnul in masa si jignind in fiecare secunda. Cum vorbitul pe la spate probabil ca l-a inteles destul de repede de cand lucrezi in FRT, nu inteleg de ce te afecteaza?
Demisia lui Cosmin imi e greu sa o cataloghez cumva, dar o consider ca nu trebuia sa aiba loc. Cunosc destule si mai nimic despre munca lui in cadrul FRT, dar de starea actuala a tenisului romanesc nu sunt responsabili nici Nasty, nici Cosmin si imi pare rau ca cei care fac totusi bine pleaca goniti de nulitati doritoare de functii si putere, iar prietenii lor ce subjuga zilnic sub statutul acordat de ANS si anume functionari se fac ca ploua, strecurandu-se printre toate cotloanele FRT sa scape.
Bravooo Romania, asa da treaba!
Optimile turneului Gerdau s-au desfasurat azi dimineata, incepand cu fetele. Romania a acaparat primele trei terenuri ale complexului sportiv, astfel ca in sir au jucat Ema, Alexandra si Ana contra Botto ( PER ), Salut ( ARG ) si Tomljanovic ( CRO ) cu incepere de la ora 9. Ema si Ana au reusit sa se impuna in doua, respectiv trei seturi, in timp ce Alexandra a cedat in decisiv cu 7-5 dupa ce a condus cu 4-1. In proba de dublu Alexandra a ramas in competitie castigand in urma cu cateva minute partida din turul II.
Desi am plecat in aceasta deplasare alaturi si de Robert, astazi el a plecat spre casa mai devreme fata de data initiala. Au trecut ceva ore de atunci si acum este in cursa de Milano, dar dupa meciul Emei il cautam prin baza. Uneori este prea tarziu sa iti dai seama ca timpul trece atat de repede si constati ca te afli in fata unei realitati pe care o doresti sa o schimbi, dar nu mai e nimic de facut. Obiectivul performantial al lui nu a fost indeplinit si ma uit cu un ochi in urma la cele cateva saptamani incercand sa comprim ceea ce se putea valorifica in bine. Gasesc cauze si efecte, gasesc solutii ce pot revigora trecutul prin transpunere la viitor, dar sper ca aceasta experienta sa il determine pe el sa deschida ochii si sa inceapa sa schimbe treptat acolo unde are nevoie. A fost o placere sa il am sub comanda, dar si o munca titanica in incercarea de a sprijini, desi au fost momente cand poate am gresit si eu. Ii urez sa aiba puterea sa tina capul sus si sa invete sa lupte pentru ceea ce munceste zilnic, sa comunice cu tupeu atunci cand are ceva de spus si sa inteleaga ca fiecare poate reusi numai si numai daca munceste mereu pentru ceva ce dureaza cateva secunde.
Ii multumesc pentru aceste patru saptamani si sper ca pe undeva sa fi contribuit cu o mica parte la dezvoltarea lui ulterioara…
Pe acasa inteleg ca treburile merg destul de bine, daca se poate spune asa intr-un sistem romanesc cunoscut de noi toti. Ma bucur ca aud lucruri de bine si va transmit salutari tuturor. Zapacitul de frate-miu continua sa ma dispuna cu mailuri incurajatoare de genu:
ba frate te-ai ingrasat esti ca un porc dar ce ma mira este ca nu esti bronzat frate!mergi la cobacabana frate sa iei si tu o gura de soare si sa vezi ceva fete ca poate poate!jajajjaja!;
salutare frate si da-ti bataie la bananieri ca sint fraieri! aveti grija cu avioanele ce companii luati ca este dezastru frate mai bine platiti bani mai multi dar siguranta conteaza!aveti grija cu avioanele frate!;
ba frate batetii pe bananieri ca sint fraieri sint si pe aici dar le dam sa sara ca la maimute jajajjajajjaajaj!!!!
bafta frate si numai de bine ca de rele stim cum este!jajajjajj…spulberati bananierii si spunei fetei ca daca mai joaca al treilea sa termine mai devreme ca daca se duce inca o data i 11-9 faci infart!!!!!!!jajajajjaja
Si multe altele care raman confidentiale dion motive de securitate federala. Zapacit, nu gluma.
Pentru Marius multe salutari de la un tantarone, dar am scapat de febra galbena, asa ca poti respira linistit.
Pentru Misu: te-am pus la sfarsit ca sa citesti totul. Bafta cu proiectele si da cu tavalugul sa mai slabesti un pic 🙂
Pentru ceilalti, va pupa coach!
In ultimul rand, dar nu si ultimii in ordinea prioritatilor ii salut pe temerarii greci aflati in misiune: Andreea si coach Oni. Sper ca sunteti bine si va urez succes in Atena.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *