Categories
Blog

Zvonuri si decizii

Inlocuirea unei pozitii de exceptie nationala la Campionatul National Individual cu 4 pozitii de wild card se perpetueaza. Nu cunosc argumentarea, asadar nu ma pronunt. Astept si revin.

M-am tot gandit la o discutie din trecut in care cel putin o persoana imi spunea ca nu se popularizeaza ideile puse in practica la momentul respectiv. Altfel spus, nu sunt cunoscute de majoritatea celor implicati in fenomen. Imi mentin si acum punctul de vedere: participantii la discutie stiau si asta pentru ca ii interesau. Pentru ei probabil o sa public o lista cu ce s-a facut, e drept ca ‘post mortem’, continui eu ca urmare a mesajului lui Ion Tiriac adresat la 22 februarie 2013: “Felicitari (dle Cosac) sau condoleante (dsoara Dragomir)!” Ceva in genul.

Intre timp, la o discutie recenta, putem spune ca o incadram la timpul prezent, am constatat un lucru diferit: sunt popularizate tot felul de idei pentru ca majoritatea celor implicati in fenomen sa le cunoasca. I-am intrebat ce stiu ei de fapt. (Mai) nimic (concret). Si sunt oameni interesati in continuare.

Si fara rautate, transmit dilema lor: pe cand un nou proces verbal? Nu de alta, dar sunt prea multe zvonuri: despre un post de director tehnic, despre un concurs pentru postul de antrenor federal, despre un nou capitan la Cupa Federatiei, despre … activitatea executivului federatiei. Probabil ca asa au fost invatati sa le fie livrata informatia in mod oficial.

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *