Categories
Blog

Schimbare … temporara

Incepand de duminica seara Coach’s Corner isi va muta pentru o saptamana post-urile pe blog-ul jucatorilor de la Olimpia Bucuresti in incercarea de a aduce zilnic informatii, noutati, stiri sau dezvaluiri la cald are starii de fapt din sanul echipei nationale a Romaniei de juniori 18 ani ce va participa in Austria la Campionatul European Individual de Juniori,
In functie de posibilitatile de conectare la internet se va incerca updatarea zilnica de cateva ori a informatiilor, insa pana atunci toata atentia indreptata catre http://www.olimpiatenis.ro/bloguri.
Elena Bogdan va reprezenta Romania la acest Campionate Europene alaturi de Alexandra Damaschin, iar la baieti Marius Copil si Robert Coman. Antrenor-capitan baieti este Daniel Dobre, iar antrenor-capitan fete si conducator de lot national juniori este Ovidiu Popescu. Succes de asemenea celorlalti sportivi romani angrenati in Campionatele Europene aferente varstei lor, la 14 ani in Cehia si la 16 ani in Rusia, precum si celor ce participa in toate competitiile internationale. Succes!
….
Balsul ramane in urma cel putin pentru cateva persoane ca si reper de neuitat pentru ca un prim titlu de turneu a fost castigat dupa atat de multe incercari, dupa atat de multe meciuri jucate si pierdute datorita catorva momente de copilarie. Soarele a rasarit si pe strada lor totusi si chiar daca s-a lasat asteptat mai mult, cu siguranta se poate spune ca ziua de vineri a fost un frumos cadou survenit pentru cea care mijlocul saptamanii urmatoare va deveni o schimbare … permanenta. Felicitari sportivelor Andreea Iova si Camelia Hristea, precum si celor ce reusesc sa isi mentina echilibrul necesar in fiecare moment alaturi de ele … raman de apreciat ceilalti, probabil, poate, intr-o zi in care soarta va putea fi controlata de fiecare.

Fiecare meci poate schimba uneori decisiv viitorul. Saptamana trecuta Raluca Olaru pierdea la simplu in primul tur, dar se inscriea si in proba de dublu asa cum nu o mai facu-se demult, terminand turneul ca si finalista dupa un meci pierdut la limita. Clipele de joc acumulate au declansat un pic motorasul amortit si astfel la distanta de cateva zile ea reuseste sa se califice intr-o prima finala dupa accidentarea survenita. Bravo si succes!
Meci cu meci sau rabdare pot fi iarasi cuvinte cheie pentru inca un sportiv ce pana nu demult era izgonit in curtea cu “depasiti”, “batrani” … etc. Victor Hanescu a rezistat fiecarei intepaturi primite, fiecarui neajuns, fiecarei greutati si mai ales fiecarui moment greu cauzat de accidentari si … lipsa de victorii. Sunt multi cei ce nu stiu dificultatile prin care au trecut, iar Coach’s Corner este parte integranta. Insa celor ce gura le-a luat-o pe dinainte, celor ce trateaza valoarea doar pe moment, celor ce au interes sa se afiseze cu rezultatul doar cand se intampla, ii anunt ca “depasitul” este back in town. Eu i-as lovi sa simta, Victor e prea simtit insa, dar poate ca totusi exista o speranta. Meci cu meci si Victor redevine varf de lance. Bravo Victor!
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *