Categories
Blog

Road runner …

Stiti desenele animate cu acest titlu? Daca da, atunci e bine, daca nu, atunci tineti-va bine …
Aseara am plecat de la club cu un bus pus la dispozitie de organizatori, am mers cam 45 de minute pana am coborat, moment in care am cautat un taxi si dupa targuiala aferenta ne-am indreptat spre hotel. A urmat un road runner pe patru roti condus magistral de un sofer tinerel ce pentru doi dolari de caciula ne-a oferit cea mai tare cursa posibila de sport extrem in centrul orasului, nici macar Need For Speed neputand egala efectele vizuale traite pe viu. Si aveti cuvantul meu. Incredibil ce a putut sa faca soferul ala prin trafic, un fel de cursa contranometru la care efectiv vedeam cum il busea pe celalalt, apoi scapa si din nou incepea sa alerge ca nebunul, de fiecare data intorcandu-se spre mine si scapand simplu: “Relax!
Si ca sa inchid intr-un fel, am mai vazut o faza de am ras cat am putut. In intersectie, politaiul statea cu o mana in buzunar si cu una fuma, apoi alerga dupa masini si le batea cu palma pe capota ca sa le opreasca, dupa care ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, isi relua obiceiul. Ahh, si inca una, tramvaiul venea alene pe sine si turuia sirena de mama-mama ca sa atentioneze, dar nu a oprit nici macar un motorist, dar aminte o masina, imagini care pur si simplu m-au lasat cu gura masca si cu mana in cap, vezi headeru’.
Cairo parca s-a schimbat un pic sau poate ca am inceput sa ma adaptez la dezordine cat de cat, astfel ca in zilele ce au ramas poate reusesc sa imi focalizez atentia si spre altceva ca sa pot asterne.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *