Categories
Blog

Raluca & Sorana

In timp ca culegeam date pentru a le publica pe site-ul Olimpia Bucharest Players mi-am oprit atentia pentru cateva momente asupra unui produs online ce mi-a incantat ochii.
Ma bucur ca si altcineva sparge barierele si devine blogger in scop de promovare a activitatii sportive si sper ca pe viitor numarul acestora sa se inmulteasca treptat, un indemn pe care personal l-am postat pe blog cu ceva luni in urma.

Astfel, Raluca Olaru si Sorana Carstea, doua dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei au fiecare cate un blog personal administrat de numitul Mihai Mehedintu si desi nu il cunosc personal, il felicit pentru ce a realizat.

Puteti viziona rezultatele sportivelor si nu numai la urmatoarele adrese de web:

Raluca: ralucaolaru.blogspot.com

Sorana: soranacarstea.blogspot.com

Un trend ascendent incepe sa prinda culoare si in tenisul romanesc, astfel ca cateva bloguri si un site al jucatorilor devin, sper, temelii ale unei piramide necesare promovarii valorii romanesti, asteptand cu drag ca usor-usor cate un impatimit sa mai construiasca ceea ce altii au inceput.

Nu in ultimul rand, rezultatul Soranei impotriva rusoaicei Anna Chakvetadze este unul ce confirma saltul calitativ inregistrat in ultimii ani de tenisul romanesc, performante oarecum asteptate dupa extraordinarele infruntari de anul trecut din Cupa Federatiei, de anul acesta din februarie impotriva Serbiei si a Poloniei, precum si a intalnirii de top dintre Raluca si Ivanovic de la Indian Wells. Fetele ataca top ten-ul mondial deocamdata prin victorii directe asupra jucatoarelor postate in interiorul clubului magic, dar speram ca cat de curand sa se aproprie si ca clasament.

Succes,

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *