Categories
Blog

Norocosul 13

Ar trebui cam o secunda sa iti dai seama cam cine ar putea fi norocosul 13. Sau poate doua daca ne-am uita intai la noi pentru o secunda si apoi am folosi secunda cealalta pentru altcineva. Cred ca fiecare impartim norocul si ghinionul in mod egal, dar ne face placere sa il maximizam un functie de situatie. Bine, nu e cazul meu, caci mie imi trebuie o singura secunda: eu sunt norocosul 13. Hai sa nu fiu asa, doar inca mai e ziua mea 🙂
Elena Bogdan si Noppawan Lertcheewakarn au terminat meciul cu numarul 8 impreuna in proba de dublu in acest an la turneele de grand slam. Au castigat 7 la rand si l-au pierdut pe al 8 lea, jucand doua finale de junioare ( Roland Garros si US Open ) si castigand prima dintre ele. Ceea ce e foarte bine. Cu un ochi se poate arunca manusa: a fost un esec. P-asta mi-l asum eu. Cu celalalt ochi insa se poate masura bucuria: a fost si un succes. Iar asta nu e al meu.
Cu siguranta insa ca totul se invarte la mijloc, astfel ca din amandoua imi asum cat se cuvine. Doar e ziua mea si cel putin azi gust din fiecare cate putin. De pofta.
Pe terenul 7 al complexului sportiv Billie Jean King, in urma cu trei ani Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu au jucat si castigat finala de dublu. Azi, pe acelasi teren, inca o romanca a bifat utima faza. Ceea ce, din nou, eu spune ca e bine.
Timpul isi numara secundele si ma atentioneaza ca trebuie sa termin de scris. Asa si e, urmeaza un zbor lung deasupra norilor.
In cateva zile voi afisa si ceva poze si premierea, pana atunci insa va doresc saptamana usoara si spor la scoala tuturor invataceilor. Nu uitati insa de educatia fizica asa cum, din pacate, altii o fac.
Din New York,
Cu drag

One reply on “Norocosul 13”

Mi se pare ok sa nu te multumesti cu locul 2 , dar sa poti sa te bucuri pentru el.
La multi ani, Coach!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *