Categories
Blog

Lyceum Open Tenis Cup – editia a V-a

OpenTenis iese-n fata cu aceeasi incapatanare pe care a afisat-o in ultimii ani. Cu greutatile inerente ale tranzitiei unei societati romanesti, cei ce se afla in spatele aceste denumiri raman inimosi si aproape de tenis, mentinandu-si atitudinea constructiva si responsabilitatea unui lucru inceput.

Ei sunt “open” pentru “tenis”, aspecte ce ma bucura si de ce nu ar trebui sa traga inca un semnal furtunos asupra faptului ca in Romania sacrificiul si vointa bat interesele comerciale ale celor ce fac din tenis un capitol inchis … doar pentru ei.

Felicitari! si tineti-o tot asa …

Peste cateva zile incepe editia a V a a competitiei intre liceele bucurestene, competitie la care s-au inscris 12 echipe.

Finalistii si semifinalistii editiei precedente vor fi capi de serie in acest an si vor avea primul tur liber. Tabloul de concurs a fost realizat prin tragere la sorti in cadrul sedintei tehnice ce a avut loc ieri, 21.04.2011 si la care au fost invitati reprezentantii tuturor echipelor.

Primul tur se va desfasura joi, 05 mai a.c., urmand ca finala sa se desfasoare duminica, 08 mai a.c. Meciurile vor avea lor la Arenele BNR. Meciurile vor incepe la ora 09:00 in ziua de joi, 05.05.2011.

Spor la tenis, vreme frumoasa si va asteptam cu mic si mare.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *