Categories
Blog

Hai la Mosu’!

… a fost si va fi o invitatie deschisa celor ce muncesc pentru a reusi!
Primul episod din petrecerea de sarbatori organizata de Mosu’ pentru sportivii de performanta legitimati la Olimpia Bucuresti ce au obtinut rezultate meritorii in acest an il puteti vedea pe blogu’ lu’ coach … restul probabil pe site-ul jucatorilor. Acum dati click, aici, un pic mai jos si vizionare placuta!

Muncim, si spun eu, si progresam. Unii anunta criza economica, altii au instalat criza politica, eu refuz insa sa cred ca va exista vreodata criza sportiva. De mic am perceput sportul si fenomenul sportiv ca un copil adoptiv al sistemului, desi, se pare, ca undeva in negura timpului, cu mult timp inainte de revolutia decembrista, sportul a primit ceea ce i se cuvenea. Am jucat tenisul descult, l-am manuit cu racheta de lemn pentru prima data si l-am continuat zi de zi jucand jocul cu mingii Aeroplane roase de atata batut, astfel ca eu, personal, refuz sa cred ca exista termenul de criza, atata timp cat tenisul e practicat de placere si cu placere.
Avem poate motive sa ne temem, dar intr-un carusel al vitezei ca cel al zilelor noastre pot spune cu tarie ca nebunii frumosi ai sportului nu vor inceta niciodata sa plece capul sau sa ingenuncheze in fata greutatilor cotidiene. Pentru ca mereu ele au fost, mereu ele au influentat, dar aproape niciodata nu au si ajutat un frate vitreg ce s-a postat cu incapatanare in fruntea clasei mondiale cucerind aplauzele in ropote si, de ce nu, primul 10 din istoria gimansticii, primul show-man inegalabil din istoria tenisului, primul rege din istoria fotbalului … primul elev al clasei sociale provenit dintr-o familie ce si-a ocrotit, pe alese, doar o parte din mojici.
Putem face multe sau putem sta degeaba, depinde probabil cat de mult vedem ceea ce nu se vede sau, mai bine spus, depinde de cat de interesati suntem sa progresam inainte pe o vreme de furtuna ce isi intinde tentaculele si subjuga orice misca fara vlaga. Continui sa cred ca se poate mai mult, continui sa sper ca vom reusi, desi, zi de zi, prostia si indolenta … e mare frate!
Am schimbat si headeru’, nu si in mod intamplator insa. E timpul sa merg mai departe, sa pastrez ceea ce a fost si sa lupt pentru ceea ce va fi. Urmeaza primul grand slam, urmeaza Australia … It’s Melbourne Time!

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *