Categories
Blog

Cine cui da lectii?

De obicei presa romaneasca de specialitate nu prea se pune de-a curmezisul servind rece si scurt articole impotriva lor. Nu se cade.

Mai bine se scrie despre orice si cand e timpul se scrie la comanda pentru ei. Aluziv. Sau in mod direct. Nu conteaza, dar sigur ce trebuie retinut este ca nu trebuie facuta vreo greseala daca iubesti insigna. Sau carnetul. Sau de cele mai multe ori job-ul.

Nu stiu cat de mult pot aprecia continutul articolului, insa punctez maxim la capitolul curaj si deschidere. Cititi?“Nastase, greseala nefortata” si imaginati-va ca presa romaneasca are libertatea de a exprima liber opinii. De fapt, o mica parte a celor ce formeaza presa sportiva.

Cu drag,

One reply on “Cine cui da lectii?”

Am citit si articolul si comentariile. Din ele am inteles printre altele ca parerea unora este aceea ca Sorana si Hanescu sunt (sub) mediocrii?!!! 🙂 Pareri si pareri… nici Nadal si nici Federer nu mai sunt buni daca nu sunt pe locul 1! Sa speram ca asa cum spunea cineva aici odata pe forum, mai exista si oameni care pot ajuta sportivii sa nu bage in seama etichetele negative care se pun pe ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *