Categories
Blog

Cersetoria printilor

Asa mi-a venit in tartacuta sa definesc la modul plastic prostitutia omniprezenta la care trebuie recurs zilnic pentru a putea obtine in mod normal ceea ce iti trebuie pentru a merge mai departe si asta in conditiile in care vorbim de ei cei care au dobandit prin rezultat dreptul de a cere SI drepturi nu numai basca obligatii. Pe romaneste si fara a scrie litere legate in numar de nu stiu cat asa cum observa un vesnic observator infipt in fenomen mai mult decat se vede spun simplu: cersim de cersit, dar pana cand?
Un soi de compromis alambicat persista si tot persista mai departe in sistem impingand nervos de palpabil limite umane supuse adaptarii … dar pana cand? Inteleg ca ne numim romani si am capatat prin leapsa aceasta criza economica, dar mai departe a cersi ceea ce este vital pentru a putea scoate performante !!! ( nu spun de a supravietui ) doar pentru ca sistemul e de vina e poate mult prea de tot.
Raman in zadar aceste vorbe aspre ce poate contureaza inca o data o nemultumire … de acolo insa de unde se joaca tenisul pe medalii acest rahat miroase, miroase, miroase.
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *