Categories
Blog

Ce s-ar intampla daca …

… Mihaela Buzarnescu ar avea un antrenor ca al Simonei Halep ? Dupa victoria de la San Jose, printre mesajele si informatiile diverse erupte in mediul online, mi-a atras atentia intrebarea enuntata.

Mihaela a ajuns la acest nivel prin prisma suportului tehnic al tatalui ei, in ultima perioada de timp si prin suportul unui antrenor, ceea ce este real (ma refer la suportul oferit ca si antrenor si nu un alt tip de suport). Inainte de ascensiunea Mihaelei, tocmai faptul ca de-a lungul carierei Mihaela nu a lucrat cu altcineva decat tatal ei a fost indicat ca unul dintre motivele pentru care potentialul ei nu fusese fructificat in sensul ca, poate, in anumite momente, altcineva cu experienta ar fi putut sa produca cateva declick-uri.

Revenind, sunt pareri avizate care argumenteaza faptul ca jucatoare precum Mihaela, Sorana (doar doua exemple) au avut si ar avea un potential ridicat fata de cel al Simonei, insa diferenta a facut-o si o face un antrenor cu o alta mentalitate decat cea a noastra. Interesanta speta.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *