Categories
Blog

Campioni Nationali Echipe Juniori 2007

CS Olimpia Bucuresti a reusit o performanta remarcabila castigand ambele titluri puse in joc la Campionatele Nationale pe Echipe rezervate juniorilor 18 ani.
O incercare indrazneata a unei sectii tinere ce a adunat sub umbrela protectoare o echipa de sportivi minunati, uniti, valorosi. Un proiect ce a demarat la inceputul anului si ce se spera a avea continuitate in viitor.
Felicitari sportivilor: Andreea Iova, Alexandra Cadantu, Popovici Veronica, Bogdan Elena, Hristea Camelia, Alecsiu Ioana ( echipa de fete ) si Coman Robert, Tanase Cristian, Cirla Vlad, Savulescu Andrei, Grigoriu Patrick, Margarit Sergiu ( echipa de baieti ). De asemenea, felicitari si urmatorilor sportivi care au participat in intrecerile de seniori&senioare ( unde CS Olimpia Bucuresti a cucerit titlul de vicecampioana la senioare ) : Raluca Ciulei, Ioana Oprea, Dinca Valentin si Batachia Vlad.
Multumiri fimei Topspin pentru sprijinul acordat in furnizarea de echipament sportiv, precum si sectorului administrativ al CS Olimpia Bucuresti, in mod special d-lui Director General Octavian Dimofte, d-lui Director Adjunct Anghel Mihai si d-lui contabil sef Catuti Constantin.
Felicitari Olimpia Bucuresti!!!

2 replies on “Campioni Nationali Echipe Juniori 2007”

Este bine ca incerci sa schimbi ceva. Felicitari pentru toata activitatea de antrenorat de pana acum si felicitari celor care au ramas sa lupte alaturi de tine.
Ar trebui sa se sesizeze mai multe persoane cu alta influenta si sa faca ceva si pentru sportul romanesc.
Avem potential dar avem nevoie si de ajutor.
Felicitari copii!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *