Categories
Blog

Bravo (1) si de la capat (2)

Bravo Simona, de la capat Elena … 1 si 2 … mai simplu de atat nu cred ca se poate spune …
Cate poti cuprinde insa daca macar indraznesti sa complici aceasta matematica simpla? Habar nu am … simt insa o amaraciune seaca ce si-a instalat tentaculele intr-un mod dezordonat incetul cu incetul, ipostaza datorata conjuncturii si mai putin a rezultatului. Dar cine mai are puterea sa fie obiectiv atunci cand esti implicat activ? Poate undeva la rece analiza ar putea avea efect!
Am urmarit de la “mantinela” o lupta sportiva secerata de dorinta atingand pe alocuri amintirile frumoase ale trecutului parizian … si asta a fost tot … adaugand insa: Bravo si tie Elena, de la capat maine Simona.
Felicitari amandorura, felicitari tuturor fetelor!
PS: nu pot sa nu remarc pe final lipsa de profesionalism si seceta acuta in ale cunostintelor tenisistice ale unui gazetar online ce arunca cu balegar aiurea doar pentru ca probabil el crede ca da bine. In articolul “GDF Suez/Doar Buzarnescu si Halep in optimi” publicat pe 6 mai pe www.tenis.info.ro subsemnatul absent de la meciuri stiti ce face? Citeste scorurile si isa da cu parerea intr-un asemena hal incat e atat de scarbos de urmarit vizual ( articolul ) incat macar sa vi-l recomand nu o pot face. Dar citez cu spor:
1. “Intr-o reeditare a finalei de junioare de la Roland Garros 2008, Simona Halep a invins-o fara probleme pe Elena Bogdan in primul tur al turneului de la Bucuresti. Halep s-a impus in trei seturi, scor 1-6, 6-0, 6-3 …”. Acum, a invinge fara probleme in trei seturi este ceva unic in intrecerile feminine, dar no comment!
2. “… in timp ce Irina Begu nu a facut fata acestei competitii si a fost invinsa categoric de catre slovaca Lenka Tvarovskova, scor 7-5, 6-1.” Acum, de la 1-4 in primul set Irina face 5-4 si serveste, pierzand setul in final, realitati ce teoretic sunt departe de cele scrise. Ma intreb la ce capitol nu a facut fata, sa fie oare la tenis? No comment!
Pacat, mare pacat ca scriem tampenii despre cei ce atat cat reusesc bine ca reusesc … sau nu conteaza?
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *