Categories
Blog

Australia on fire!

Tenisul mondial si-a mutat caravana de ceva zile bune pe indepartatul continent australian acolo unde ora exacta a momentului in topul mondial va fi data de pe Rod Laver Arena, in foarte scurt timp. Vor fi ore intregi de stiri si transmisiuni la cald sau la rece referitor la cele intamplate la Antipozi, evenimente ce aduc sau nu bucurie celor conectati direct sau indirect la unul dintre marile evenimente sportive ale lunii ianuarie, incheind aceasta mini incercare de avanpremiera gazetareasca prin anuntarea ca si NOI, romanii, vom fi acolo. Din teren sau din afara lui, in interecerea seniorilor si a senioarelor, dar si in intrecerea junioarelor, un steag din trei culori va fi arborat alaturi de atat de multe, ceea ce, inca, poate si de ce nu, e o onoare adusa unui sistem caruia inca, probabil sau cu siguranta, nici nu-i pasa de ceea ce valoreaza ceva.
Dar, hai sa fim optimisti si mai putin pesimisti, cu atat mai mult critici, sa vorbim mai putin si de scris si mai putin si sa visam frumos inainte in timp, unde, poate, o bucurie va fi, cel putin, poate doua si de ce nu trei, sau chiar patru, cinci sau sase, si pentru noi, romanii, in sport acolo unde, de fiecare data ne refugiem pentru a primi intr-un final cateva momente de magie.
Hai Romania! De aici din Bucuresti, dar si de acolo din Melbourne, unde, alaturi de junioare, senioare si seniori, noi cei prezenti acolo vom incerca sa fim la inaltime, atat pe teren cat si in afara lui, aducand voua cat se poate de succint cele intamplate la mii de kilometri departare de casa, fie prin rezultatele inregistrate, fie prin transmisiuni de radio, tv sau stiri online.
In exclusivitate pentru Open Tenis, in colaborare cu Olimpia Tenis, Coach’s Corner si Coach’s Corner II, o noua incercare indrazneata de blogging va intregi peisajul prezent la Australian Open 2009, in mare masura din intrecerea juniorilor, acolo unde voi fi prezent ca si antrenor al echipei Romaniei de juniori si antrenor al sportivei Elena Bogdan, dar nu numai, sperand si crezand cu tarie ca saptamana a doua va aduce cel putin un sportiv in ultimele tururi ale tabloului principal de seniori sau senioare.
Se anunta o vara calduroasa la Melbourne, iar videoclipul postat pe Coach’s Corner II este mai mult decat elocvent!
Vizionare placuta in urmatoarele saptamani si ne revedem probabil miercuri, caci pana atunci un zbor de 29 de ore se anunta ca si primul obstacol la mantinela!
Hai Romania!
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *