Categories
Blog

A fost ziua 2, urmeaza ziua 3 la Lyceum Open Tennis Cup

Lyceum Open Tenis Cup continua …

“Dupa cea de a doua zi a competitiei dedicate liceelor bucurestene, Lyceum Open Tenis Cup, 4 echipe au mai ramas in joc. Acestea se vor duela maine pe terenurile din incinta Arenelor BNR pentru un loc in finala.

Astazi, in incinta Arenelor BNR din Bucuresti s-au desfasurat meciurile din turul 2 din cadrul celei de-a treia editii a competitiei Lyceum Open Tenis Cup.

Echipa Liceul “Mircea Eliade” 1 a reusit sa invinga echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1 cu scorul de 3/0.

Elora Dabija (Echipa Liceul “Mircea Eliade” 1) s-a impus in fata Lorenei Constantin (Echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1) cu scorul de 1/6, 6/3, 6/1, intr-un meci demn de orice competitie profesionista.

Dumitru Neaga (Echipa Liceul “Mircea Eliade” 1) a castigat si el meciul cu 6/0, 6/1 impotriva lui Cristian Badescu (Echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1).

In ciuda scorului de 2/0 in favoarea Liceului “Mircea Eliade” 1, adversarii au jucat si la proba de dublu mixt. Astfel, Corina Mirea si Dumitru Neaga (Liceul “Mircea Eliade” 1) s-au impus cu 4/6, 6/4, 11/9 in fata echipei Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1, formata din Lorena Constantin si Cristian Badescu.

Cealalta echipa a Liceului “Mircea Eliade” a ajuns si ea in semifinala cu scorul de 2/0, dupa ce au invins echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc”.

Daniela Ilcu (echipa Liceului “Mircea Eliade”) s-a impus cu 6/2, 6/1 in fata Laurei Luca (echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc”).

Victor Benea (echipa Liceului “Mircea Eliade”) a castigat partida in fata lui Andrei Militaru (echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc”) cu scorul de 6/0, 6/0.

Echipa Liceului “Nicolae Iorga” nu s-a calificat in turul 2, aceasta fiind invinsa de Echipa Colegiului National “Emil Racovita” cu scorul de 2/0.

Andreea Rosca, jucatoarea de la Liceul “Nicolae Iorga” in varsta de doar 10 ani a fost invinsa de reprezentanta Colegiului National “Emil Racovita”, Isabela Borovina, cu scorul de 6/2, 6/1.

Alexandru Arvunescu de la Liceul “Nicolae Iorga” a pierdut in fata lui Robert Coman de la Colegiul National “Emil Racovita”, cu un dublu 6/0.

Liceul “Emil Racovita” s-a calificat in optimi si a castigat si in turul 2, unde au avut ca adversari echipa Colegiului National “Elena Cuza”. Scorul a fost strans, de 2/1, soarta fiind decisa in meciul de dublu mixt.

Meciul de simplu fete a fost castigat de reprezentanta Colegiului National “Elena Cuza”, Simona Ionescu, care a invins-o cu scorul de 6/1, 6/3 pe reprezentanta Colegiului National “Emil Racovita”, Isabela Borovina.

La simplu baieti, Robert Coman a trecut un punct in contul echipei Colegiului National “Emil Racovita” dupa ce l-a invins pe Bogdan Basilescu de la echipa Colegiului National “Elena Cuza”, cu scorul de 6/2, 6/0.

Decizia castigatorilor din turul 2 a fost luata la meciul de dublu mixt, unde castigatoare a fost desemnata echipa Colegiului National “Emil Racovita”, care a invins echipa Colegiului National “Elena Cuza” cu scorul de 6/2, 6/0.

Ultima intalnire a zilei de astazin s-a disputat intre echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2 si echipa Colegiului National “Mihai Viteazul” 1. Dupa ce s-a jucat si meciul de dublu mixt, balanta s-a inclinat in favoarea Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2, care s-a calificat in semifinala cu scorul de 2/1.

Georgiana Voicu (foto), Liceul Bilingv “Miguel de Cervantes” 2, a invins-o pe Diana Popescu (Colegiul National “Mihai Viteazul” 1) cu scorul de 6/3, 6/4.

Vlad Simion (Colegiul National “Mihai Viteazul” 1) s-a impus in fata lui Alexandru Georgescu (Liceul Bilingv “Miguel de Cervantes” 2) cu un dublu 6/2.

La dublu mixt, echipa Cervantes 2 a castigat partida cu 6/4, 6/3 si s-a calificat in semifinala.

Va asteptam in numar cat mai mare, sambata, incepand cu ora 9:00 pentru a asista la desfasurarea semi-finalelor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *