Categories
Blog

A fost …

Aseara tarziu, pe o arena Rod Laver ce inca nu isi revenise in urma meciului Nadal-Ferrer, Horia Tecau a jucat sfertul de finala al probei de dublu mixt alaturi de americanca Bethanie Mattek-Sands. Intrucat a fost si ziua Australiei si adversarii lor proveneau amandoi din tara cangurilor, acest meci a fost programat pe una din cele mai importante arene ale lumii, Horia adaugand in gluma ca,”bineinteles si ca sunt eu in sferturi” si acesta ar fi un motiv suficient de bun.

Un pic dezamagit de accidentarea partenereului de dublu, Horia s-a incalzit inainte de sfertul de finala pe unul dintre terenurile complexului Melbourne Park impreuna cu partenera de dublu, la finalul antrenamentului gasindu-si timp cateva minute pentru a sta de vorba cu juniorii nostri si de a discuta diverse. De asemenea, acum cateva zile Horia a batut mingea cu unul dintre ei pe terenurile de antrenament ale complexului Albert Reserve, amanunte extraordinare pe care aproape toti marii jucatori le fac la un astfel de turneu. De aceea, felicitari Horia si multumesc in numele juniorilor pentru ocazia oferita.

A urmat un meci controlat de catre Horia si Bethanie, rezultatul final declansand bucuria nemarginita. Putin dupa miezul noptii am reusit sa il prindem din nou la iesirea din arena, i-am urat bafta si ne-am grabit pentru a prinde una din masinile oferite de organizatori.

Acum cand cititi acest articol ma aflu in drum spre casa. As fi vrut sa pot scrie mai multe de aici pe intreaga perioada, insa timpul a fost mereu dusmanul de temut. As fi avut multe de povestit, insa imi ramane sa scriu cuvintele lui Horia:

“… asa e la juniori. Imi aduc aminte cand eu am fost prima data la un grand slam, totul mi se parea foarte ciudat. Dupa ceva timp devine in regula, insa important e sa joci. Sa te pregatesti si sa joci. Restul vine …”

Succes Horia in semifinale!

Spor,

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *