Categories
Blog
Am parasit Vale do Lobo lasand in urma extrem de multe amintiri placute traite alaturi de Andreea si Camelia. Am trecut cu capul sus peste meciurile pierdute in primele zile , reusind ca in zilele ramase sa ne incarcam bateriile cu pregatire, aer proaspat si distractie. Cum cazarea a fost intr-un apartament bine utilat din toate punctele de vedere am profitat de acest aspect si am declarat activitate principala de drept comun prepararea unui anumit, dar diferit fel de mancare de cateva ori pe zi, la final declarandu-ne supersatisfacuti de propriile bunatati preparate. Mersul zilnic printre terenurile de golf ( absolut magnifica privelistea ), o dupa amiaza petrecuta pe plaja cu multe poze si apa pana la madularul oaselor, o seara cu karaoke si barbeque, precum si buna dispozitie permanenta, toate inserate printre sedintele destul de intensive de pregatire tehnico-tactica, pregatire fizica si teorie au intregit experienta minunata.
Cum era de asteptat, ziua plecarii nu a intarziat sa apara si iata-ma cum ingramadit intr-un minibus printre jucatoare si genti, posetute sau alte accesorii de travelling ma indreptam spre urmatoarea destinatie, o statiune situata un pic mai la nord cam la 25-30 km, tot pe tarm, numita Albufeira. Coordonatele au ramas la fel si aici, cu oameni cunoscatori in majoritatea lor de limba engleza, foarte primitori si calzi, numai ca am inlocuit terenurile de golf cu magazinele si verdele omniprezent cu o varietate de combinatii coloristice. Vantul bate din toate directiile si parca nu vrea sa se opreasca nici macar pentru o scurta pauza facand tenisul un joc de anticipatie, iar cazarea este intr-un complex turistic unde am inchriat tot un apartament, ocolind astfel hotelul oficial ce cerea pentru o noapte de cazare o caciula de bani.
Fetele joaca in calificari si la acest turneu, dar marturisesc ca pentru prima data am vazut un tablou de calificari de turneu de $10000 plin ochi cu 128 de jucatoare !!! si pe deasupra au mai ramas si 7 fete ce nu au putut participa. Acasa astfel de turnee au ca si favorite principale pe tabloul principal jucatoare in primele 700 WTA, aici jucatoarele cu clasament de 550 WTA sunt in calificari cu drepturi depline. Totul inseamna experienta intr-un final, iar astfel de etape sunt uneori necesare. Pentru cei ce vorbesc de esec sau succes prin intermediul rezultatului ii poftesc sa vina sa joace aici unde tenisul inseamna altceva decat acasa in turneele organizate de ai nostrii. Pentru ceilalti ce stiu asta, le urez bafta si spor la munca.
La ora la care scriu fetele au castigat primul tur in doua seturi amandoua, iar cealalta romanca Irina Begu a castigat si ea.
Va urez saptamana usoara,
Blogging din Albufeira, Portugalia
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *