Categories
Blog

Baby expo

Fiecare sfarsit de saptamana poate aduce activitati variate si nu de putine ori, inedite. Asa a fost si in cazul meu in ziua de duminica cand dupa o dimineata prelungita pana spre orele pranzului in Pitesti la un turneu din cadrul Circuitul National am dat curs invitatiei de a participa la o expozitie dedicata micutilor bebelusi si viitorilor parinti.

Ahhh … tocmai m-am dat de gol, nu?

Am profitat de ziua senina si am zis sa umplu jumatatea de zi cu ceva interesant, ca atare aceasta oportunitate a venit la fix.?Expozitia s-a tinut la Romaero Baneasa in doua din hangarele complexului, printre avioane “parcate” si zeci de masini incolonate una langa cealalta. Deci … sfarsit de saptamana -> ceva inedit -> si nou pe deasupra. Ma refer la postura de “cautator” de lucruri pentru nou-nascuti.

Ca si o concluzie, foarte interesant a fost sa ma plimb printre raioanele diferite unde aflat ca existe zeci de lucruri folositoare pentru bebelusi de la carucioare simple pana la pulverizatoare de abur si tot felul de creme miraculoase pentru fiecare stare sau situatie probabila. Scriu scurt pentru ca nu am crezut ca intr-un astfel de domeniu totul e atat de complicat. Si nu glumesc.

In orice caz, prima data a fost interesant, asadar poate a doua oara va fi mai normal. Si din cate am vazut, in curand voi merge din nou.

Cu drag,

One reply on “Baby expo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *