Categories
Blog

Lyceum Open Tenis Cup ? Ziua 1

Opentenis nu are ce face si continua sa surprinda placut prin neobositele initiative constructive intreprinse de cand ii cunosc eu pe ei cei ce se ascund din pasiune in spatele tejghelei virtuale. Pe cine sa surprinda placut totusi? Pe foarte putini, caci majoritatea apreciaza exact cu nepasare faptul ca tenisul, iata, se poate juca si altfel, cam ca la fotbal sau alte sporturi cu mingea … adica intre licee. Nu si pe mine, ciudat nu? Si stiti de ce? Pentru ca o idee pusa in practica in Romania inseamna exact efort depus la gramada sub acelasi sentiment de prostitutie resimtit in toate madularele.
Tocmai si de aceea spun Bravo voua !!! la final si, daca stiam, ramaneam repetent oleaca, nu de alta, dar macar la cat chiulangeala am tras pe vremuri ca sa ma invart pe terenul de sport din curtea scolii un tenis la dublu mixt cu colega as fi jucat la nebunie, dupa care as fi tras un cornet in geamu’ ministrei invatamantului sa-i atrag atentia ca legea d-aia e lege, sa fie incalcata incaltat cu asemenea descarcari controlate de energie pendulabile de la gat in jos.
Iata insa ce spune comunicatul de presa emis de Opentenis:
“Sase echipe din cadrul mai multor licee bucurestene au fost advesare astazi pentru calificarea in turul 2 al competitei Lyceum Open Tenis Cup.
Cea de a 3-a editie a Lyceum Open Tenis Cup a adunat 12 echipe din 6 licee bucurestene. Echipele cap de serie au primit tur liber in mansa inaugurala, alte 6 fiind nevoite astazi sa joace pentru calificarea in turul 2.
Echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1 a reusit sa invinga echipa Colegiului National “Ion Creanga” 2 cu scorul de 2/0.
Lorena Constantin (Echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1) s-a impus in fata Simonei Ionescu (Echipa Colegiului National “Ion Creanga” 2) cu scorul de 6/1, 6/0.
Dragos Cristian Badescu (Echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 1) a castigat si el meciul cu 6/0, 6/0 impotriva lui Denis Rabia El Zoabi (Echipa Colegiului National “Ion Creanga” 2).
Tot cu scorul de 2/0 si-a asigurat calificarea in turul 2 si echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc” in fata Colegiului National “Mihai Viteazul”.
Laura Luca (echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc”) s-a impus cu 6/0, 6/2 in fata Laurei Rosu (echipa Colegiului National “Mihai Viteazul”).
Andrei Militaru (echipa Colegiului National Bilingv “George Cosbuc) a castigat partida in fata lui Vlad Zaharia (echipa Colegiului National “Mihai Viteazul”) cu scorul de 6/1, 6/4.
Mai dificil a fost cu echipele Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2 si Colegiul National “Ion Creanga” 1, care dupa scorul de 1/1 au fost nevoite sa mearga in meciul decisiv, de dublu mixt.
Meciul de simplu fete a fost castigat in de reprezentanta Colegiului National “Ion Creanga” 1, Lavinia Badan, care a invins-o cu scorul de 6/3, 4/6, 10/7 pe reprezentanta Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2, Georgiana Alexandra Voicu.
La simplu baieti, Alexandru Ioan Georgescu a trecut un punct in contul echipei Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2 prin neprezentarea adversarului sau de la echipa Colegiului National “Ion Creanga” 1.
Decizia castigatorilor din primul tur a fost luata la meciul de dublu mixt, unde Georgiana Alexandra Voicu a facut echipa cu Alexandru Ioan Georgescu, iar Karina Rotaru a fost coechipiera lui Catalin Badea. Partida a fost castigata cu scorul de 6/1, 6/1 de catre echipa Liceului Bilingv “Miguel de Cervantes” 2, formata din Georgiana Alexandra Voicu si Alexandru Ioan Georgescu.

Programul zilei de 15 mai poate fi vizualizat aici (click).

Mai multe fotografii din prima zi de concurs gasiti aici (click). “

Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *