Categories
Blog

ITF Junior Tennis Task Force – 2013 Topic: “12 & Under Competition”

Despre sistemul competitional national in tenis pot scrie mult si mi se poate scrie la fel de mult. Nu exista o posibilitate, fie ea cat de mica, sa fie reduse discutiile pro si contra. Dintr-o coincidenta, am regasit ceea ce ITF-ul a recomandat cu tarie:

  1. ITF Junior Tennis Task Force letter to NAs  
  2. ITF Junior Tennis Task Force Competition Structure 
  3. ITF Junior Tennis Task Force Competition Structure Attachment 2 

24 ianuarie 2014.

Exista proiectul pentru imbunatatirea activitatii de performanta in cadrul Federatiei Romane de Tenis.

12 octombrie 2017.

Intre cele 2 date calendaristice, lucrurile au stat complet diferit de ceea ce a recomandat ITF-ul.

Cu drag

2 replies on “ITF Junior Tennis Task Force – 2013 Topic: “12 & Under Competition””

Salutare si La Multi Ani! Nu am mai scris demult pe acest site si trebuie sa imi fac “mea culpa”. Nu este o scuza ca : “am avut mult de munca”. Nu tine. Totul este legat de…… gramatica. Si anume conjugarea verbului de “a vrea”.
Despre sisteme competitionale putem vorbi zile. Nu o sa terminam. Dar, daca tot avem niste principii enuntate de ITF si mai avem un program intern pentru imbunatatirea activitatii competitionale, stau sa ma intreb de ce nu sunt chestionati cat mai multi antrenori cam ce parere au? Ca se poate face o conferinta fie ca pur si simplu se cere ca fiecare sa-si de cu presupusul si tot ar fi ceva. Dar ca sa implementezi practic in 2 saptamani un nou sistem de desfasurare ale meciurilor  de la categoria de 10 ani fara sa aduci in discutie argumentele care au stat la baza deciziei si nici sa fi facut un minim studiu de impact mi se pare a fi lipsit complet de profesionalism. Si uite asa noul CD incepe si el cu bata la spinare sa caute balti de batut.

Un nou capitol, o noua experienta. Pentru o parte dintre noi, antrenorii, cei carora ne mai pasa de meseria asta, experientele ne mananca zilele, nu si judecata. Multumesc pentru opinie, e apreciata. Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *