Categories
Blog

Va reusi Andy? @update

Anul trecut parea destul de greu de imaginat ca Federer si Nadal vor fi pusi in linia secunda de vreun jucator in perioada imediat urmatoare si mai ales daca ne referim la termenul de plural si anume “amandoi”; dupa un inceput de sezon foarte bun acest tablou a putut fi creionat si dus la maiestrie de Djokovic.

Asta e realitatea. Cum anume va fi viitorul?

Cei trei se afla in acest moment in cursa pentru titlul la New York; printre ei si aflat la a patra semifinala de Grand Slam consecutiva poate fi inca un pretendent la felia succesului pe timpul titanilor Roger si Rafa. Nu a reusit niciodata sa castige un Grand Slam, insa isi doreste enorm. Atat el, cat si un intreg tenis englezesc.

Andy, ce ai de gand?

@ update

Dupa un meci intins pe durata a patru seturi Murray a pierdut semifinala in fata lui Nadal; despre meciul de la New York puteti citi cronica de pe site-ul oficial. Despre starea lui de fapt, puteti da un link aici.

Inca un grand slam ramane in urma pentru un Murray ce spera in continuare; personal cred ca are charisma si jocul necesar sa mareasca triughiul actual la un careu de asi ce va face tenisul masculin imprevizibil. Si mai spectaculos.

Pana una alta, cine va castiga finala US Open-ului: Djokovic sau Nadal?

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *