Categories
Blog

Un numar federal, se poate?

In curand urmeaza sa aflam castigatorii celor patru lozuri puse la concurs in FRT. Probabil fara a se intarzia prea mult deliberarea juriului ar fi trebuit deja sa fie gata, maine dis de dimineata urmand a butona internetul scurt si la obiect. Sa vedem insa …
Ce sunt curios eu nu este legat de numele celor ce vor ocupa functia de antrenor federal, ci numarul lor. Am spus patru posturi, nu? Sa vedem insa daca fiecare loz are si un castigator corespondent din cei sase prezenti la start.
Caci daca va fi asa, tot in comunicatul online am putea afla cam cati antrenori federali vor fi in total. Cei 2 prezenti plus inca 4? Sau o alta formula, sa vedem insa …
Oricum, un pas inainte aceasta initiativa, lasand la o parte toate susanelele auzite si, credeti-ma, au fost destule. Un concurs pe post anuntat din vreme cu tot ce trebuie plus examinare finala este extrem de mult in plus fata de ceea ce eram obisnuiti, ramanandu-ne doar sa ne intrebam retoric: ce altceva mai puteam dori de la aceasta initiativa federala? Corectitudine poate? … dar asta o sa vedem insa.
PS: mai am o curiozitate. Antrenorii federali vor avea relatii de subordine cu Comitetul Director. E posibil ca aceasta punte sa fie inlesnita de directorul tehnic al FRT sau direct de vicepresedinti?
Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *