Categories
Blog

Redescoperim roata

Una dintre primele decizii ale Comitetului Director post februarie 2013 a fost renuntarea la clasamentul race FRT si, printre altele, la sprijinul cluburilor organizatoare de turnee de tipul Circuit National.

O stire proaspat postata in urma unei intalniri la fel de recente vizeaza strategii si solutii pentru imbunatatirea tenisului. Probabil din nou o contradictie in decizii din moment ce competitia la nivel inalt reprezinta, din nou, o prioritate transpusa intr-un proiect de tipul “Masters Series”. Un circuit de turnee, putine la numar si cu sprijinul executivului federatiei pentru esalonul superior din fiecare categorie de varsta.

Cu siguranta ideea a existat la stadiu functional, dar era dintr-un alt regim. E bine ca totusi redescoperim roata si o transmitem ca o reusita.

Ar fi o realizare sa fie redescoperite si proiectele ce au vizat esalonul inferior si anume circuitul race pentru turneele de categoria a II a. Pentru asta cineva trebuie sa citeasca documentele lasate sub semnatura, de la inceput si pana la capat.

Un “copy-paste”. Si gata. Uite asa apare roata.

Cu drag,

One reply on “Redescoperim roata”

O roata mai mica redescoperita este cea cu clasamentul cluburilor. Acesta exista deja. Despre chestia cu rolul specialistului(care nu are alt scop decat, evident, producerea de performanta) nu mai vorbim. Deci s-a descoperit roata. De rezerva. Nu mai vorbesc despre descoperirea cheii de la roata de rezerva si anume “performanta la cel mai inalt nivel”. Parca Haradau era specialist, pe vremuri, in acest tip de discurs. Ca de facut, nu a facut nimic in acest sens. Exista o observatie dintr-o sedinta, catalogata in legile lui Murphy, care spune ” Daca mergem tot asa o sa ajungem unde suntem”. Clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *