Categories
Blog

Efecte sportive

M-am decis intrun tarziu sa intru cu amandoua picioarele in tagma amatorilor de fotografie. De cateva zile bune dau pe google si caut un dslr performant, accesil ca si pret, sa stie sa si filmeze si deasupra tuturor sa fie dedicat fotografiei sportive. Am gasit tot felul de link-uri si materiale specifice, insa parca sunt departe de primele instantanee cu propriul magician fotografic.

Pe la grand slam-uri, mai mereu m-am uitat cu oarecare admiratie la toti cei care carau in spate genti imense si in cate o mana un ditamai obiectivul. Primele dati imi spuneam sincer ca exagereaza, dupa care am inteles ca majoritatea nu detin nici pe departe echipamentul complet. Mai sa fie … si nu intelegeam de ce pana intro zi cand m-a lovit un fotograf cu un pret de am zis ca glumeste. Vorba aia, nu prea l-am crezut atunci, dar nici nu am cercetat pentru ca nu ma interesa.

Mi-am adus aminte insa zilele acestea si am zambit; omu’ avea dreptate. Dar tot nu ma dau batut, parca ma fascineaza si mai mult.?Asadar, daca stiti si cei ce stiti, as fi recunoscator pentru acest sprijin; asta inseamna ca nu am gasit ceva si inca mai caut. Sigur, pot si rasplati informatia valoroasa; acum cat sunt in febra explorarii efectelor sportive.

Cu drag

2 replies on “Efecte sportive”

Cu mare placere ma ofer sa te initiez in acest domeniu unde chiar daca nu sunt un mare profesionist, cred ca stapanesc cateva principii de baza (http://www.obiectiv.blogspot.com/search/label/sport)
Trebuie insa din start sa te atentionez ca intri intr-o lume care creaza dependenta si care mananca foarte multe resurse (timp si bani).
Daca inca mai ai curajul sa continui, discutam si despre echipament si despre anumite tehnici. Eu unul sunt folosesc camera Canon si pentru sport recomand 100% acest producator (daca te uiti in lojele fotografilor pe la competitii o sa-ti dai seama de ce 😀 ). Are si Nikon avantajele lui (mai prietenos cu utilizatorul) dar, e o dicutie foarte lunga 🙂
Poate o continuam la un suc …

Salutare George,

perfect si multumesc frumos; invitatia “la un suc” este acceptata si revin eu cu un telefon sa o si programam.

PS: nu stiu in ce ma bag, insa ca in toate lucrurile in care exista interes si pasiune nu cred ca va fi asa greu. Oricum, exista de fiecare data si limite.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *