Categories
Blog

Despre presa sportiva

Presa romaneasca ignora de cele mai multe ori sportul sau imbratiseaza puternic can-can-ul microbistic pana la extrem; de aceea poate suportul de hartie imprimat cu articole de specialitate ar deveni un cadru adulat de iubitorii de miscare. Stim insa ca nu e interes si mai presus de toate ceea ce se vinde este mai important decat informatia de calitate.

In aceste conditii, poate online-ul ar deveni o sursa conectata sport. Spun poate pentru ca desi exista, nimic nu rivalizeaza mai mult cu cerneala de tipar decat hieroglifele cautatoare de vizibilitate si rating ale blog-urilor si editiilor virtuale tag-uite cu nume si prenume de sporturi, performeri, competitii.

Dupa mine, nimic concret legat de ceea ce se intampla, mai mult speculatie si insinuare permanenta a faptului ca ceea ce se vede e musai si ceea ce pare ca e. Cam asta e ceea ce defineste sportul promovat de altii prin tot felul de mijloace. Si totusi citesc … care insa ar fi alternativa?

Niciuna … se scrie de dragul de a se scrie si mai mult de a imprastia pareri personale despre locuri si fapte despre care nu numai ca nu stiu absolut nimic, dar incep sa si batjocoreasca. Sau sa promoveze in ochii lor ideea de sport.

Pacat, dar nu e singurul ramas.

Cu drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *