Categories
Blog

Curtea domneasca de Arges

Cetatea de scaun a Tarii Romanesti inca din dremurile de inceput ale acesteia gazduieste zilele acestea faza de calificari a Summer Cups – Cupele Europene de Vara 16 ani feminin, competitie europeana pe echipe la care voi fi capitan al Romaniei cu misiunea de a duce fetele in faza finala. Echipa este formata din Ilka Csoregy, Ioana Rosca si Ioana Ducu.

Pot spune din start si raspicat ca am gasit aici un vacarm uman placut si inimos in a dedica tenisului toate eforturile posibile, realitate aproape unica in spectrul unui sistem romanesc decimat de indiferenta pentru sport. Daca as fi in postura de a da exemple in fata vreunei comisii parlamentare sau cu putere de decizie in ceea ce priveste dezvoltarea sportului in Romania, as arata cu incredere degetul catre Curtea de Arges unde in numai o luna au rasarit “ciuperci” pline de viata. Cum insa nu sunt, macar pe blog si in fata factorilor de decizie din Federatia Romana de Tenis pot aprecia si lauda la justa ei valore minunea de la poalele Munceilor Argesului.

Intr-un cadru plin de istorie si monumente de o arhitectura impresionanta, la Curtea domneasca de Arges, vom vorbi despre tenis si nu numai in zilele ce urmeaza.

Pentru cei pasionati, se pot informa de pe site-ul competitiei si pot viziona live meciurile echipei Romaniei printr-un click aici.

Cu drag,

2 replies on “Curtea domneasca de Arges”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *