Categories
Blog

Ciocu’ mic si joc de glezne

Regulamentul de Organizare a Turneelor de Tenis in Romania [ROTTR] contine imperfectiuni consistente pentru un sistem competitional ce se doreste functional. E o constatare care nu a fost luata in considerare nici inainte de Adunarea Generala din primavara si nici in fiecare zi ce a urmat, desi exista situatii concrete in care s-a demonstrat ca nu merge. Ceva nu merge.

Nu scriu cu critica la adresa Comisiei de Competitii, dar noi cei ne-am lovit direct de aplicarea noului ROTTR ne e din ce in ce mai greu sa ridicam din umeri. Adica noi, membrii federatiei. Si ei, sportivii. Plus ei, parintii. 

Ar fi o solutie ca sa se inteleaga ca ceva nu merge ca apoi sa redreseze prin amendamente aplicabile. Sau mai asteptam pana la un nou vot electoral prin prisma vreunei modificari de optica.

Printre proiectele de infrastructura din Bucuresti, proiectul Singapore si turneul WTA exista si lucruri mai importante care sunt neglijate. Nu sunt atat de vizibile, dar sunt vitale prin prisma celor carora li se adreseaza. Adica pentru noi, membrii federatiei. Si pentru ei, sportivii. Plus pentru ei, parintii. 

Niciodata nu e un capat de tara daca privesti totul in ansamblu, poate doar un inceput de drum daca le privesti mai de aproape.

Cineva spunea simplu: avem nevoie de turnee pentru copii. Totusi, nu avem nevoie de atat de multe turnee pentru atat de putini copii. Dezgustat si cu o voce apasata,

“deocamdata mergem mai departe, vorba aia romaneasca: ciocu’ mic si joc de glezne!”

Cu drag,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *